ΕΠΑ.Λ. Αναβρύτων

Erasmus+

Το σχολείο μας προτείνει...

Μενού

Σχολικό Ημερολόγιο

Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Δραστηριότητες Σχολείου


Οι δραστηριότητες που αναπτύσσονται στο σχολείο μας είναι πολύπλευρες και στοχεύουν στην προώθηση των κλίσεων των μαθητών. Στα πλαίσια αυτά έχουμε δημιουργήσει ομάδες με θέμα τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τις επιστήμες κ.α. Συγκεκριμένα, στο σχολείο αυτη τη στιγμή δραστηριοποιούνται ομάδες φυσικής, χημείας, βιολογίας, φωτογραφίας, ποδοσφαίρου, χάντμπολ, βόλευ, θεατρική, χορωδίας.

Το σχολείο μας κάθε χρόνο οργανώνει εκδηλώσεις και γιορτές για τις εθνικές μας επετείους για να ενθυμίσει στους μαθητές την ιστορία του τόπου μας, να προωθήσει τη δημιουργική τους ενασχόληση και την συνεργασία και την κλίση των μαθητών. Κάθε χρόνο γιορτάζουμε τις εθνικές επετείους της 28ης Οκτωβρίου και 25ης Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.

Κύριοι οργανωτές των εορτασμών είναι οι ίδιοι οι μαθητές με την καθοδήγηση συνήθως ενός καθηγητή του σχολείου μας. Παράλληλα γίνεται η τελετή πρόσκλησης και ανακύρηξης Σημαιοφόρων και Παραστατών του Σχολείου καθώς επίσης και η παράδοση του λαβάρου του σχολείου στον μαθητή ή μαθήτρια με την υψηλότερη βαθμολογία. Εκδηλώσεις εορτασμού γίνονται και για την επέτειο του Πολυτεχνείου όπου οργανώνεται κατά κύριο λόγο από τους μαθητές-μέλη της χορωδίας μας και εκπροσώπους του 15μελές. Οι μαθητές αναλαμβάνουν κάθε χρόνο την κύρια οργάνωση στην επετειακή εκδήλωση του Πολυτεχνείου.

Τέλος, εκδήλωση γίνεται κάθε χρόνο προς τιμή των αποφοίτων του σχολείου μας από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων είναι επίσης ο κύριος οργανωτής των εκδηλώσεων των των Χριστουγέννων και των Αποκριών.

Το σχολείο μας, κάθε χρόνο οργανώνει εκδρομές για όλες τις τάξεις. Οι τάξεις της Α' και Β΄Λυκείου κάθε χρόνο πηγαίνουν μια 3μερη εκδρομή, ενώ η Γ' Λυκείου πενθήμερη εκδρομή τις οποίες οργανώνουν το 15 μελές μαζί με το διευθυντή και τον υποδιευθυντή και των σύλλογο γονέων και κηδεμόνων. Εκπαιδευτικές μονοήμερες εκδρομές οργανώνονται καθ'όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους από το Σύλλογο των Καθηγητών.

Η Περιβαλλοντική Oμάδα του 23oυ Δοκιμαστικού Σχολείου Έπαφου έχει σαν σκοπό την ευαισθητοποίηση και την δραστηριοποίηση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν την κοινωνία και το περιβάλλον.Mέχρι σήμερα οι μαθητές που ήταν μέλη της επεξεργάστηκαν 4 θέματα, ένα κάθε χρονιά, εκπονώντας συγκεκριμένες εργασίες. Στην ενότητα των μαθητών της ιστοσελίδας μας θα βρείτε αναλυτικά εργασίες των μαθητών που εκπονήθηκαν στα πλαίσια της περιβαλλοντικής ομάδας.Το σχολείο μας συμμετέχει κάθε χρόνο στα σχολικά πρωταθλήματα μπάσκετ, βόλεϋ και χάντμπολ. Οι διακρίσεις στο σύνολο των ετών συμμετοχής μας είναι πολλές και σημαντικές.

Το σχολείο μας συμμετέχει ενεργά κάθε χρόνο στους πανελλήνιους αγώνες μπάσκετ, βόλεϋ και χάντμπολ. Το σχολείο μας έχει ιστορικό διακρίσεων στους αγώνες, ειδικά στο χάντμπολ αρρένων όπου έχει κατακτηθεί το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα δύο φορές στη λειτουργία του σχολείου μας.

Υποκατηγορίες

Ιστολόγιο Εκδηλώσεων που διοργάνωσε ή συμμετείχε το σχολείο μας

Το σχολείο μας συμμετέχει ενεργά στην περιβαλλοντικής εκπαίδευση των μαθητών μας

Διακρίσεις και συμμετοχές των μαθητών μας σε αθλητικές δραστηριότητες

Φωτογραφίες από τις εκδρομές που έχει διοργανώσει το σχολείο μας

Συνδεδεμένοι Χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 29 guests και κανένα μέλος

Πρόσφατες Ενημερώσεις

Σύνδεση

Στατιστικά Ιστοσελίδας

Please install plugin JVCounter!